aromatherapie Olie

LOOPBAANCOACHING EN THERAPIE

Karen Bonne

  • (Loopbaan-)coaching

  • Therapie

  • Hypnocoaching

 
  • Facebook
  • Instagram
156813104_3504296233013552_8201564033815

KAREN BONNE

Loopbaancoach en therapeut

Zit je met vragen rond je loopbaan, of je hebt het moeilijk binnen persoonlijke facetten van je leven? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Binnenkort (vanaf 1 april) kan je ook hiervoor bij ons terecht bij coach en therapeute Karen Bonne.

Als gecertifieerd loopbaancoach begeleidt ze je graag bij het oplossen van je loopbaanvraagstuk. Dit kan bovendien zeer voordelig dankzij de VDAB loopbaancheque. (vraag naar de voorwaarden)

Wil je de scherpe kantjes in je leven graag afvlakken, ook dan kan je bij Karen terecht voor verschillende psychotherapeutische behandelingen, waaronder hypnose.

Sinds haar studies waar ze toegepaste psychologie studeerde, is ze gefascineerd door de neurowetenschap en de functies van het menselijk brein in relatie met gedrag.

Als gediplomeerd hypnosetherapeute begeleidt ze je bij het oplossen van allerlei klachten zoals bijvoorbeeld angsten overwinnen, verslavingen aanpakken,…

Ze gaat hierbij doelgericht via het onderbewustzijn op zoek naar de oorzaak en pakt dit door middel van positieve suggesties doelgericht aan met blijvend resultaat.

Benieuwd hoe ze precies te werk gaat? Lees het verder op de website www.bcoached.be

of maak alvast je afspraak voor een kennismakingsgesprek via het online agenda.

Graag tot snel!