buitensport

SPORT MENTAL COACH

Phaedra Van Hoorebeek

  • Sport mental coach

  • Sportvoedingsadvies

 
155925120_3502763233166852_3258797114491

PHAEDRA VAN HOOREBEEK

Student master psychologie, sport mental coach en sportvoedingsadviseur

Phaedra is een 23 jarige klinische psychologie student die in haar laatste master zit. Ze heeft al een cursus sportpsychologie en coaching gedaan. Na het behalen van haar universitair diploma wilt ze haar kennis nog bijschaven door een vervolg opleiding 'sportpsychologie’ te doen aan de universiteit. Nu doet Phaedra in haar masterproef onderzoek naar coachingsstijlen, druk en motivatie.

Phaedra is zelf ook echt een sportief persoon. Ze speelt vanaf haar 9 jaar voetbal. Naast voetbal, doet ze ook aan kickboks en wielrennen. 

Een tweede passie van Phaedra bevindt zich op het neurologische aspect. Zo doet ze volgende jaar stage op de dienst neurologie in UZ Gent. Ze wil graag hiervoor ook een vervolgopleiding doen tot neuropsycholoog. Phaedra graag in de toekomst deze 2 combineren en zo sportieve groepslessen organiseren voor mensen met neurologische moeilijkheden.

Haar ultieme droom is om zelfstandig mensen te ondersteunen op sportief vlak maar ook in het dagelijkse leven. Ook wilt ze ooit de wereld rondzeilen.

Ze is een enthousiast persoon die altijd het positieve in de situatie probeert te zien en op deze manier een haalbare oplossing probeert te bekomen. Ze zet zich 100% in om samen met mensen naar de beste versie van hunzelf toe te werken. Daarnaast vindt ze plezier hebben in alles wat ze doet heel belangrijk. Phaedra wilt graag samen met anderen samen naar de top!

Naast het mentale aspect kan u bij Phaedra ook terecht voor tips omtrent sportvoeding. Ook hiervoor heeft ze een cursus gevolgd tot sportvoedingsadviseur! 

 

CONTACTGEGEVENS