Fitness

BEWEGINGSANALYSE

Jiri De Beule

  • Inspanningstesten

  • Trainingsschema's

  • Lactaattesten

 
  • Facebook
  • Instagram
150491377_3460014670775042_5070705030048

JIRI DE BEULE

Bachelor LO & gediplomeerd fitnessdeskundige

Ik studeerde af als Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding en ontving daarbij de prijs van de Bond voor Lichamelijke Opvoeding. 

 

Nadien voltooide ik de opleidingen Trainer B en Trainer A Triatlon (voortgezette opleidingen van de Vlaamse Trainersschool) en gediplomeerd fitnessdeskundige (een voortgezette specifieke opleiding voor gediplomeerden in de LO & kinesitherapie over verantwoorde cardio- en krachttraining).

 

Voorheen stond ik de Vlaamse Triatlon & Duatlon Federatie bij als talentdetectiescout.

 

Juist en efficiënt trainen hebben altijd voorop gestaan. Reeds in 1995 begon ik met lactaattesting om trainingszones te bepalen. Trainingen uitvoeren, gebaseerd op lactaattesting en gekoppeld aan een weldoordachte trainingsplanning zorgen voor een opbouw die garant staat voor succes. Sporters van elk niveau, van beginner tot competitief atleet, kunnen bij mij terecht. Al mijn atleten kunnen vertrouwen op mijn kennis en ervaring, want zelf heb ik na 25 jaar competitie al méér dan 100 triatlons op de teller staan.

 

Als gecertificeerd INSCYD testafnemer kan ik volgens de meest up-to-date inzichten atleten testen en vervolgens de training zo efficiënt mogelijk bijsturen i.f.v. de na te streven doelen. Dit is waarmee ik jullie zal begeleiden bij de multidisciplinaire groepspraktijk Treat To QR.